O Filmu
 
 
 
 
   
 
 
 
 
 
 

 

Žile....................................
Cica..................................
Sale..................................
Srećko..............................
Višnja...............................
Don...................................
Vito....................................
Bos...................................
Inspektor.........................
Sima Džaro.....................
Đole..................................
Gazda stana...................
Vesna...............................
Ljilja..................................
Vukota .............................
Lola..................................
Spiros..............................
Katarina...........................
Baba................................
Predsednik opštine......
GORDAN KIČIĆ
KATARINA RADIVOJEVIĆ
SLOBODAN BODA NINKOVIĆ
NIKOLA VUJOVIĆ
MILENA PAVLOVIĆ
DRAGAN BJELOGRLIĆ
DRAGOLJUB LJUBIČIĆ
DRAGAN NIKOLIĆ
SRĐAN TODOROVIĆ
SRĐAN MILETIĆ
DARKO TOMOVIĆ
SVETISLAV BULE GONCIĆ
ISIDORA MINIĆ
ZORANA BEĆIĆ
MILUTIN MIMA KARADŽIĆ
VJERA MUJOVIĆ
HRISTOS SAVAS
DESPINA YANNOPOULOUS
MIRA BANJAC
ALEKSANDROS KATEHIS
GORDAN KIČIĆ
Rođen u Beogradu 1977. godine, gde je i diplomirao glumu na Fakultetu dramskih umetnosti. Igrao je u sledećim filmovima: Do koske, Nebeska udica, Dorćol Menhetn, Rat uživo, Mehanizam, Nebeska udica, Ona voli Zvezdu, Lavirint... U pozorištu ostvario zapažene uloge u predstavama: Ljubavno pismo, Bajka o caru i slavuju, Buba u uhu... Živi i radi u Beogradu.

KATARINA RADIVOJEVIĆ

Rođena je 1979. godine u Beogradu. Već sa 11 godina dobila je prvu ulogu u filmu ”Policajac sa Petlovog brda” od koga je kasnije napravljena TV serija koja se prikazivala dve godine. Završila je Fakultet dramskih umetnosti u Beogradu, a ulogama u filmovima ”Lavirint”, ”Zona Zamfirova”, ”Pljačka trećeg Rajha” postala je jedna od najpoznatijih mladih glumica.
Takođe, igrala je i u filmu grčko-nemačke koprodukcije ”Umri bolji, umri poslednji” grčkog reditelja Vasilisa Bluimisa. U pozorištu je ostvarila uloge u predstavama ”Komendijaši” i ”Dva viteza iz Verone”. Snimila je TV emisije ”Lola” i ”Klasa 2002”, a radila je i reklamne kampanje za šampon ”Pantene” (zaštitno lice) i mineralnu vodu ”Duboka”.
SLOBODAN BODA NINKOVIĆ
Rođen je 1956. godine u Smederevu. Završio je Fakultet dramskih umetnosti u Beogradu. Od 1995. je stalni član u rangu prvaka drame Jugoslovenskog dramskog pozorišta, gde je igrao u sledećim predstavama: „Bogojavljanska noć”, „Lažni car Šćepan mali”, „Trojil i Kresida”, „Bure baruta”, „Punjene tikvice”, „Super market”, „Galeb”, „Molijer – drugi život”. Gostovao je i u drugim pozorištima gde je u periodu od 1986. do danas učestvovao u pedesetak premijera i to: „Ozloglašena porodica”, „Dugo putovanje u Jevropu”, „Sveti Georgije ubiva aždahu”, „Mandragola”, „Laki komad”…
Na filmu je ostvario zapažene uloge u 24 filma: „Braća po materi”, „Mi nismo anđeli”, „Mrtav ’ladan”, „Made in YU” (švedska produkcija), i drugim i TV serijama „Vuk Karadžić”, „Dome slatki dome”, „Srećni ljudi”, „Lirika” i „Kazneni prostor”.
DRAGOLJUB LJUBIČIĆ MIĆKO
Rođen je 1962. godine u Beogradu. Studirao je Pravni fakultet u Beogradu i paralelno se bavio marketingom, scenskim radom i muzikom. Od 1982 – 1985. se bavio muzikom u grupama “Petar i zli vuci“ i “Kapetan Belkanto“, a od 1984. godine je glumac i koscenarista u “Indexovom radio pozorištu“.
Od 1985. godine postao je jedan od osnivača, a potom i direktor marketinške agencije “Tim talenata“.
Na “Radio Pingvinu“ je imao autorsku emisiju “Kompleksna ličnost – Karabaćo Baćardi“. U režiji Želimira Žilnika glumio je naslovnu ulogu u filmu “Tito, po drugi put među Srbima“. Autor je knjige “Nacionalni park Srbija“.

DRAGAN BJELOGRLIĆ

Rođen je 1963. godine u Opovu. Na filmskom platnu prisutan je veći deo njegovog života. Pred kamere je stao sa 15 godina i od tada odigrao veliki broj uloga. “Braća po materi”, “Kako je propao rokenrol”, “Zaboravljeni”, “Crni bombarder”, “Balkanska pravila”, “Nebeska udica”, “Nataša”, filmovi su po kojima ga domaća publika pamti. Poslednjih godina, Dragan Bjelogrlić se okušao i u ulozi producenta. Njegov prvenac, “Lepa sela lepo gore” videlo je 800.000 ljudi, a osvojio je i 10-ak nagrada na međunarodnim festivalima. Sledeća dva, “Rane” i “Rat uživo” takođe su postigli značajan uspeh na blagajnama, kao i kod festivalskih žirija. Njegov poslednji producentski poduhvat, crna komedija Miloša Radovića “Mali svet” koja je već ponela specijalnu nagradu žirija filmskog festivala u Sarajevu i nagradu festivala u Novom Sadu, upravo je imala svoju beogradsku premijeru. Iako je, pokazalo se, uspešan na oba plana, Dragan Bjelogrlić kaže da je pre svega glumac.
NIKOLA VUJOVIĆ
Rođen 1979. godine u Valjevu, i kao što je slučaj sa većinom njegovih kolega, nije ni sanjao da će upisati FDU iz prvog pokušaja. Međutim, to se dogodilo i nedavno je diplomirao u klasi Vladimira Jevtovića. Pružila mu se šansa da zaigra pored bardova domaćeg glumišta u predstavama “Cipele od kengurove kože”, “Mala ljubav za mene ili šta plaši Vinsenta Prajsa”, “Cvetovi zla”, “Mletački trgovac”... Otkriva da je imao malu, ali zapaženu ulogu u TV seriji “Kazneni prostor”. Sada u novom filmu Raše Andrića “Kad porastem biću kengur” tumači Duleta, mladića sa Voždovca.
 
MILENA PAVLOVIĆ
Rođena je 1972. godine u Beogradu gde je i završila Fakultet dramskih umetnosti. Svestrana glumica, jer su u njenoj krarijeri u podjednakoj meri zastupljeni pozorište, film i televizija. Igrala je u filmskim komedijiama Srđana Dragojevića “Mi nismo anđeli” (I i II deo) i u filmovima: “Lepa sela lepo gore”, “Paket aranžman”, “Underground”, “Dezerter” i “Država mrtvih”. Stalni je član Beogradskog dramskog pozorišta. Predstave: “Čovek, zver i vrlina”, “Vreme čuda”, “Mišolovka”, “U poverenju”, “Arsenik i stare čipke”, “Rodoljupci”, “Privatni životi” itd. Glumila je i u televizijskim dramama “Ivan”, “Provalnik” i “Devojka s lampom”. Kao ćerka slavnog reditelja i Milena se oprobala u tom poslu i režirala tri predstave: “Gospođica Julija”, “Pijanista” i “Troje”.
SRĐAN TODOROVIĆ
Rođen je u Beogradu 1965. godine. Završio je glumu na Fakultetu dramskih umetnosti u Beogradu. Jedno vreme se paralelno bavio glumom i muzikom (svirao bubnjeve u poznatom beogradskim bendovima Disciplina Kičme i EKV). Jedan je od najtraženijih beogradskih mladih glumaca. Uloge ostvario u poznatim filmovima kao što su: “Ima ljubavi, nema ljubavi”, “Bal na vodi”, “Dogodilo se na današnji dan”, “Oktoberfest”, ”Već viđeno”, ”Zaboravljeni”, ”Kako je propao rokenrol”, ”Mala”, ”Crni bombarder”, ”Mi nismo anđeli”, ”Underground”, ”Tri letnja dana”, ”Crna mačka beli mačor”, ”Tri palme za dve bitange i ribicu”, ”Apsolutnih 100”, ”Mrtav ladan”…
SRĐAN MILETIĆ
Rođen je u Beogradu 1968. godine. Diplomirao je na Fakultetu dramskih umetnosti u Beogradu. Stalni je član ansambla pozorišta Atelje 212. Imao je angažman u pozorišnim predstavama: “Valjevska bolnica”,“Kolubarska bitka”, “U potrazi za Marselom Prustom”, “Kabare JDP-a”, “Hleb i so”, “Prestaće vetar” , “Ćelava pevačica”, “Novi svetski poredak”, “Bilo jednom u Beogradu”, “Lovac na jelene”, “Knjeginja od Foli Beržera”, “Vreme čuda”, “Građanin plemić” i druge. Ostvario je uloge u filmovima: “Rezervni oficir”, “Senke uspomena”, “Kad porastem biću kengur”. Igrao je i u TV serijama: “Drugarica ministarka” , “Volim i ja nerandže no trpim (crnogorci u Beogradu)”, “Kazneni prostor”, “Nikad izvini”, “Mile protiv tranzicije”, “Crni Gruja”. Dugogodišnji je voditelj i autor emisija na radiju “B92”.
 
ISIDORA MINIĆ
Rođena je 1973. godine u Beogradu, gde je završila Fakultet dramskih umetnosti. U pozorištu je ostvarila sledeće uloge: “Izbiračica”, “San letnje noći”, “Mizantrop”, “Škola za žene”, “Kneginja od Foli Beržera”, “Egzibicionista”, „Otac“, „Marija Stjuart“, „Divlji med“, „Porodične priče“, „Smtronosna motoristika“, “Romeo i Julija“, “Radovan treći”, „Anđela“…U Podgorici: Elektra - Sterijina nagrada za glumu 2000, Don Žuan se vraća iz rata i Oblomov. Glumila je u filmovima: “Lajanje na zvezde”, “Točkovi”, “Pljačka trećeg Rajha”, "Balkanska braća", a na televiziji u sledećim serijama: Kazneni prostor, Crni Gruja, Mile protiv tranzicije...
DRAGAN NIKOLIĆ
Rođen je u Beogradu 1943. godine. Apsolvent Akademije za pozorište, film, radio i televiziju u Beogradu. Filmsku karijeru otpočinje glavnom ulogom u filmu “Kad budem mrtav i beo“, za koju je nagrađen na festivalu u Puli 1968. godine. Glumačko sazrevanje sa nizom uspelih kreacija likova iz svoje generacije, donosi mu Oktobarsku nagardu grada Beograda za ulogu u filmu „Život je lep“. Glavne i veće uloge ostvario je u više od trideset filmova: „Horoskop“, „Bube u glavi“, „Uloga moje porodice u svetskoj revoluciji“, „Mlad i zdrav kao ruža“, „Kičma“, „Nacionalna klasa“, „Ko to tamo peva“, „Banović Strahinja“ – Zlatna arena u Puli, „Nešto između“, „Balkan expres“... Glumio je i u televizijskim filmovima: Otpisani i Povratak otpisanih. Kao član Beogradskog dramskog pozorišta i Ateljea 212, igra u drami „Na dnu“ i u „Majstoru i Margariti“.
MIRA BANJAC
Rođena je u Erdeviku 1929. godine. Pripada prvoj generaciji glumaca koja je završila Pozorišnu školu u Novom Sadu. Nastupala je u pozorištima u Sremskoj Mitrovici, Banja Luci i Novom Sadu, a od 1970. godine član je Ateljea 212 u Beogradu. Osim u pozorištu, gde je dobila niz priznanja, igrala je i u nizu televizijskih drama i serija kao i na filmovima: “Čuvar plaže u zimskom periodu“, “Majstori, majstori“, “Sjećaš li se Dolly Bell?“, “Balkanski špijun“, “Lazar“, “Varljivo leto '68“, “Jagode u grlu“, “Lepota poroka“, “Za sada bez dobrog naslova“, “Dnevnik uvreda“, “Vukovar - jedna priča“, “Bure baruta“, “Do koske“, “Nož“, “Seljaci“... Dobitnica je dveju Sterijinih nagrada i Oktobarske nagrade Novog Sada.
 
SVETISLAV BULE GONCIĆ
Rođen je 1960 u Kladovu. U filmski svet kročio je sa deset godina. Zajedno sa Slavkom Štimcem igrao je u drami Branka Bauera "Zimovanje u Jakobsfeldu".Ubrzo je upisao glumu na FDU i pri kraju studija dobio šansu da zaigra i u filmu Miloša Radivojevića "Živeti kao sav normalan svet". Usledila su i ostvarenja :"Kako sam sistematski uništen od idiota", "Šećerna vodica", "Oktoberfest", "Lager Niš", "Hajde da se volimo"... Uporedo sa filmovima, intenzivno je snimao i TV projekte , ali nije zapostavljao ni teatar. Pre nekoliko godina, iako je bio član Ateljea 212, prihvatio se funkcije upravnika Pozorišta na Terazijama. Nedavno je sarađivao sa Milošem Radivojevićem u filmu "Buđenje iz mrtvih".
ZORANA BEĆIĆ
Rođena je 1981 u Sarajevu. Završila je Fakultet dramskih umetnosti u Beogradu. Igrala je u filmovima: „Mala noćna muzika“ i „Dobre namere“ (TV film), i TV serijama Mješoviti brak i Šta mi spremaš. Ostvarila je uloge u pozorišnim predstavama: Komendijaši, Tašana – nagrada na Festivalu Borini dani, Mačka u čizmama i Frederik ili Bulevar zločina.
VJERA MUJOVIĆ
Diplomirala je na fakultetu dramskih umetnosti u Beogradu. Učestvovala je na mnogim domaćim i stranim festivalima. Na festivalu „Zlatni vitez“ u Moskvi dobila nagradu za nabolju glumicu. Pozorišne uloge: La Venexiana, Devojke, Devojka i smrt, Kabare, Uspavana lepotica, Mačka u džaku, Čarobnjak iz Oza, Sveti Sava, In-out, Alisa u zemlji čuda, San i slava, Snežna kraljica, Car Trojan, Oliver Tvist, Lolita, Tri musketara, Knjiga o džungli, Trn u oku Silvije Plat, Carev zatočenik, Princeza Anastazija... Filmske i TV uloge: Baby Doll, Gidra, Vladimir i Kosara, Svet, Julija, Dva sata kvalitetnog programa, Imaginacije, Kolibas, Laku noć, Krovovi, bombe i Puškin, Le Biftec, Meda u velikoj plavoj kući, Mina, Rođen kao ratnik...
 
MILUTIN MIMA KARADŽIĆ
Rođen je 1955. godine u Bijelom Polju. Igrao je u pozorišnim predstavama: U cara Trojana kozije uši, Prosjačka opera; Kneginja od Foli Beržera; Samo vi ‘ajte, a mi ćemo graktat i arlaukat; Mješoviti brak; Anđela; Frederik ili bulevar zločina; Tre sorele. Glumio je u filmovima: Kako sam sistematski uništen od idiota, Davitelj protiv davitelja, Vojnici, Druga Žikina dinastija, Lepota poroka, Majstor i šampita, Hajde da se volimo, Oktoberfest, Slučaj Harms, Atoski vrtovi - preobraženje, Tesna koža 4, Policajac sa Petlovog Brda, Prokleta je Amerika, Tri karte za Holivud, Sve je za ljude i drugi.
DARKO TOMOVIĆ
Rođen je 1963. godine u Beogradu. Diplomirao je na Fakultetu dramskih umetnosti u Beogradu 1989. godine u klasi profesora Vladimira Jeftovića. Stalno je zaposlen u Narodnom pozorištu u Beogradu. Glumio je u filmovima: Tri palme za dve bitange i ribicu, Povratak lopova, Rat uživo, Lepa sela lepo gore, Elektra i mnogi drugi. Ostvario je značajne uloge i u TV serijama: Bolji život 2, Vuk Karadžić, Kazneni prostor, Sazvežđe belog duda i mnoge druge. Predstave: Intimus, Tri sestre – sto godina posle, Sabirni centar, Hasanaginica...
HRISTOS SAVAS
Reditelj, glumac i pisac, završio je Fakultet dramskih umetnosti kao i Fakultet za režiju i scenario. U pozorišnoj karijeri bavio se najrazličitijim žanrovima od kojih najviše klasičnim i starogrčkim pozorišnim žanrom. Sa grčkim Nacionalnim pozorištem putovao je širom sveta (S.A.D, Kanada, Italija, Bugarska, Južna Afrika…). Učestvovao je u više od 17 filmova, a na televiziji u više od 23 serije. Kao pisac, bavi se uglavnom starogrčkom dramom, preveo je 7 tragedija i 6 komedija. Autor je ukupno šest dramskih dela od kojih su dva dobila Nacionalnu pozorišnu nagradu od Ministarstva kulture Grčke.
 
DESPINA YANNOPOULOUS
Rođena je u Solunu gde je i završila Školu Dramskih umetnosti, Pravni fakultet, kao i jedan od najpoznatijih kurseva glume ( E.A.S.) Glumila je u nekoliko predstava („Pesma mtrvog brata”, „Čekajuci Beketa”, „Čujem zvuk zvona”, „Kuća Fernande Albe”, „Tartufo”, „Nisam ja” itd…), kao i u predstavama za decu na Solunskoj pozorišnoj sceni. Igrala je glavnu ulogu u predstavi „Sreća Marule” u Nacionalnom teatru Severne Grčke. Takođe, učestovala je u seriji „Plesati u tišini” kao i u kratkometražnom filmu „Idemo opet”.
ALEKSANDROS KATEHIS
Rođen je u Bostonu, gde je i završio Fakultet za menadžment i Fakultet političkih nauka. Takodje, završio je Višu školu dramskih umetnosti Veakis. U pozorištu je sarađivao sa najpoznatijim grčkim rediteljima, ali i sa stranim rediteljima kao što su Peter Kirk i Thod Espirito. Već dve godine je član „Theseum” ansambla Michael-a Marmarinos-a u predstavi „Poziv na ples”. Učestvovao je u mnogim filmovima a najpoznatiji su „Wonderfilm“ i „Saglasnost karaktera”.
 

2006 SYSTEM ENTERTAINMENT
 
info@systementertainment.com

 


RANIJA DEŠAVANJA U ORGANIZACIJI SYSTEM ENTERTAINMENTA:

Partibrejkers

Rambo Amadeus

Pljačka Trećeg Rajha

Bajaga i Instruktori

Closer / Bliže

Balkanska braća

Hadersfild

Leteći cirkus
Deda Mraz

Indexovci-Anketni obor

Kidaj od svoje žene  

contact  webmaster