O Filmu
   
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

U iznajmljenom stanu u Beogradu, koji se nalazi iznad lokalnog kafića, živi čovek koji redovno igra Loto u nadi da će dobiti glavnu premiju. Čovek se zove Srećko (Nikola Vujović), mada okolnosti u kojima živi ne govore tako. U Srećka je zaljubljena Višnja (Milena Pavlović), lokalna prodavačica Loto listića kod koje Srećko stalno kupuje.

Jedne večeri Srećko, na sopstveno iznenađenje, dobija premiju vrednu četiri miliona evra. Međutim, spletom okolnosti dobitnički listić dospeva u ruke Žileta (Gordan Kičić) i Saleta (Slobodan Ninković Boda), vlasnika lokalnog kafića. Nespremni za upravljanje tolikim novcem, oni sa tiketom odlaze na Krf u nadi da će ih grčko ostrvo poslovno nadahnuti ali i da bi se oslobodili inspektora policije (Srđan Todorović) kojem su sumnjivi i negativaca Dona i Vite (Dragan Bjelogrlić i Dragoljub Ljubičić-Mićko) koji žele da im otmu novac.

U Grčkoj Žileta i Saleta dočekuju Spiros (vlasnik hotela) i njegova ćerka Katarina koja se zaljubljuje u Saleta. Neopreznošću grčkih domaćina mediji najpre u Grčkoj, potom u Srbiji saznaju i objavljuju da su Žile i Sale dobitnici Loto premije i da se nalaze na Krfu. Ova informacija dolazi do policije, kriminalaca, Višnje (koja je zapamtila dobitnu kombinaciju i jedina zna ko je pravi dobitnik) i naravno - Srećka.

Od tog trenutka i kafedžije, mafijaši, policajci i neki fini ljudi kreću u poteru za premijom, put Grčke...
 

2006 SYSTEM ENTERTAINMENT
 
info@systementertainment.com

 


RANIJA DEŠAVANJA U ORGANIZACIJI SYSTEM ENTERTAINMENTA:

Partibrejkers

Rambo Amadeus

Pljačka Trećeg Rajha

Bajaga i Instruktori

Closer / Bliže

Balkanska braća

Hadersfild

Leteći cirkus
Deda Mraz

Indexovci-Anketni obor

Kidaj od svoje žene  

contact  webmaster