O Filmu
 
 
   
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Scenario:


Režija:

Direktor fotografije:

Montaža:

Scenografija:

Kostim:


Muzika:


Šminka:
Voja Žanetić
Milorad Milinković

Milorad Milinković

Goran Volarević

Marko Glušac

Dukan Radenković

Jasmina Sanader
Tanja Aleksić (kostimi za Cicu i Višnju)

Mladen Tarbuk
Toma Babović

Višnja Karaulić
Irina Kika Damjanović
VOJA ŽANETIĆ - scenarista
Rođen je 1963. u Beogradu. Studirao Filozofski fakultet u Beogradu. Napisao je scenario za predstave Indexovog Radio Pozorišta: ”Istočno od Rajha”, “Brat i Mir“, “Tamo daleko je sunce“,“Svet ili Ništa, “Oproštajni Koncert“ (sa Dragoljubom S.Ljubicićem).
Pisao je kolumne za novine Dnevni Telegraf, Evropljanin i Nin. Autor je i knjige dečijih priča – »Bića o kojima malo znamo«. Dobitnik je nagrada “Branko Ćopić” za satiru i Nevenove nagrade za dečiju književnost.
Od 1992.godine bavi se advertajzingom u agencijama Saatchi & Saatchi i Ogylvi & Mother. Bio je i advertajzing savetnik BKTV i Hemofarma, a od 1997.godine vlasnik je sopstvenog kreativnog studija. Suvlasnik je i direktor advertajzing agencije MOZAIK. Dobitnik je nagrada za advertajzing: Zlatni Pobednik festivala u Firenci 1993.godine, Zlatni Bobanj Portorož 1994.godine i Zlatna Ruža Montre 1994. godine.
MILORAD MILINKOVIĆ - reditelj i scenarista
Rođen je 1965. godine u Beogradu. Diplomirao na Akademiji umetnosti u Novom Sadu, odsek režija. Studentski filmovi: „Underground”, „Odlazak” i „Kakva omladina!”, a diplomski film “Satan Panonski” postiže veliki uspeh, i biva pozvan kao jedini film iz bivše Jugoslavije na bijenale u Barseloni. Režirao je i više kratkih filmova. „Mrtav ’ladan” je njegov prvi dugometražni igrani film.
Režirao je TV serije „Rok dezerteri”, „Rokumenti”, „Paralelni svetovi”, „Kazneni prostor” (dokumentarna serija), „Crni Gruja”, „Mrtav ’ladan” i TV dramu „Balkanske impresije” kao i seriju o rok bendu „Zabranjeno pušenje“.
Režirao je sledeće pozorišne predstave: „Happy night”, „Beogradske priče”, „Bilo jednom u Beogradu”, „Zigi, zvezdana prašina” i „Ljubavnik”. Režirao je i preko 100 video spotova i jedan je od najcenjenijih režisera u toj oblasti.
 

© 2006 SYSTEM ENTERTAINMENT
 
info@systementertainment.com

 


RANIJA DEŠAVANJA U ORGANIZACIJI SYSTEM ENTERTAINMENTA:

Partibrejkers

Rambo Amadeus

Pljačka Trećeg Rajha

Bajaga i Instruktori

Closer / Bliže

Balkanska braća

Hadersfild

Leteći cirkus
Deda Mraz

Indexovci-Anketni obor

Kidaj od svoje žene  

contact  webmaster