U pripremi

Home
Glumac...je glumac...je glumac PDF Štampaj E-pošta
Untitled 1

SYSTEM ENTERTAINMENT sa ponosom predstavlja

Sve ulaznice namenjene online prodaji za ovaj termin su rasprodate. Preostale ulaznice se mogu kupiti na blagajni pozorišta pred početak predstave.

prodajna mesta - click

info: 416.8282390
info@systementertainment.com

cena ulaznica - 35$


Vanvremenska monodrama koju Zijah igra više od 30 godina (premijera bila marta 1978. godine), i koja je do sada imala preko 1.500 izvođenja. Predstava koju morate pogledati.

Oficijelni Zijahov sajt: www.zijahsokolovic.com


(preuzeto sa www.kset.org)

Iz štampe, o predstavi:

...U furioznoj igri čitava dva sata iznosi san jednog glumca... publika je frenetičnim aplauzom i skandiranjem pozdravila celo pozorište - u jednom glumcu.
POLITIKA, BEOGRAD

Ilegalnim teatarskim činom Zijah A. Sokolović je dokazao da glumac, koji se životno opredijelio za pozorište kojem pripada svim bićem, mora kao što bi zakljucio Arto, neprestano "misliti srcem".
OSLOBOÐENJE, SARAJEVO

Od obrušavanja do katastrofe ... pušta publiku da saučestvuje u jednoj razbojničkoj igri oko princa i princeze, a kasnije je vodi iza kulisa i otvara jezovito spremište u podrumu duše.
WOCHENPRESSE, BEČ

Na prividno kontradiktorne načine, glumac pokazuje vlast nad nama, samim činom odricanja takve vlasti. Jedinstvena i izuzetna predstava.
THE AUSTRALIAN, MELBURN

Isprovociran, izmanipuliran, gledalac koji učestvuje doveden je u situaciju ne samo da kaže svoje mišljenje, nego i da vidi, na pravoj sceni posredstvom mirne laži koja ne uzbuđuje nikoga, ličnosti i scenografiju koje nema. Obrti situacija, ismijavanje, provokacija, smijeh, lažni krajevi, lažni izlasci. "Glumac... je glumac", sve je to otišlo za jednim lijepim podrugljivim i radosnim tokom predstave.
IMPACT, PARIS

Divna je bila ta večer, jer je bila puna iscrpljujućih utisaka. To je bila bomba, a ko nije vidio, neka ...
TORUN, POLJSKA


Sponzori:
 
 
 
Promotivni partneri: www.urbanasrbija.com www.novine.ca
  www.radiooaza.com www.topproduction.com
 
< Prethodno   Sledeće >