U pripremi

Home
SYSTEM ENTERTAINMENT i TOP PRODUCTION sa ponosom predstavljaju

 


TORONTO

petak, 27. mart 2009, 21h


LOKACIJA
:
 The Opera House, 735 Queen St. E., Toronto
www.theoperahousetoronto.com
 

CENA ULAZNICA: 40$ (19+)

preostale ulaznice mogu da se kupe na ulazu pre početka koncerta

 

 

predgrupa: Bypass
poklon na ulazu - besplatan CD!

INFO:
  

SYSTEM ENTERTAINMENT
info@systementertainment.com
416.8282390

TOP PRODUCTION
www.topproduction.com
604.2025158"Bajaga i Instruktori" nizom nastupa u Severnoj Americi tokom marta i aprila počinju slavljeničku turneju povodom dvadeset pet godina postojanja benda, koju nameravaju da uz posetu brojnim gradovima regiona okončaju krajem godine velikim koncertom u Beogradu.

- Krećemo na turneju da proslavimo 25 godina rada i raspolozenje u bendu je fenomenalno, svi to jedva čekaju! Drago mi je sto ćemo za početak da se opet vidimo sa našom publikom u SAD i Kanadi, gde imamo jako mnogo prijatelja. Mnogi će, verujem, prvi put čuti pesme sa albuma "Šou počinje u ponoć" i iz serije "Vratiće se rode". Trudićemo se da im kao slavljenici poklonimo presek hitova iz 25 godina sa svih albuma. Dogovorili smo se da ako bude baš velikih želja za neku specijalnu pesmu, to na licu mesta rešimo - kaže Bajaga, koji planira da po povratku iz Amerike završi novi album.

- Svaki put kad smo se vraćali iz Amerike, to nas je uvek inspirisalo da napravimo dobar album. Već sam krenuo da pravim pesme i demo snimke, ali znam svaki put kad odemo tamo uvek me nešto novo inspiriše. Nosim mali laptop u kom već imam gomilu muzike, dovoljne su mi slušalice, gitara i kompjuter i slobodni dani između koncerata. Nakon turneje vraćamo se ovde za još neke svirke, a voleo bih da nam album izađe na jesen i da na kraju godine napravimo koncert u Beogradu, da na lep način proslavimo 25 godina - dodaje Bajaga.

 
Sponzori:
 
 

Promotivni partneri:t>

www.urbanasrbija.com www.novine.ca
  www.radiooaza.com www.topproduction.com
  
 
< Prethodno   Sledeće >