U pripremi

Home
Kafa i cigarete - Pozdrav iz Beograda PDF Štampaj E-pošta
Untitled 1

SYSTEM ENTERTAINMENT sa ponosom predstavlja

KAFA I CIGARETE
hit predstava

 

TORONTO
Subota 24.03.2018 
Isabel Bader Theatre
93 Charles st. W., Toronto

predstava u 18h


predstava u 21h
Karte namenjene online prodaji za ovaj termin su rasprodate. Preostale karte možete kupiti na pojedinim prodajnim mestima, kao i na blagajni pre početka predstave

cena karte - 45$

Please present your printed conformation email from PayPal for picking up tix at the control post. Tickets are non-refundable.
Kupljene karte se preuzimaju na blagajni pre početka predstave i ne mogu se vratiti.


PRODAJNA MESTA (KLIK)

EKIPA PREDSTAVE:
Režija: MIA KNEŽEVIĆ
Scenografija: Miljena Vučković
Kostimografija: Dragica Laušević

Igraju:
Ivana: MILICA MIHAJLOVIĆ
Relja: NEBOJŠA ILIĆ
Profesor (Danilo): TIHOMIR STANIĆ
Azra: DARA DŽOKIĆ
Maša: MILICA TRIFUNOVIĆ
Student (On): MARKO GRABEŽ
Milenko: SVETOZAR CVETKOVIĆ

O PREDSTAVI:
 
Već sam naslov predstave KAFA I CIGARETE – POZDRAV IZ BEOGRADA jasno nagovaštava da je reč o svojevrsnom autorskom odjeku kultnog filma “Coffee and Cigarettes”, Džima Džarmuša.

Dramska priča i predstava, svojim smeštanjem na pozornicu ne želi da preimenuje priču filma, naprotiv – koristeći samo izvorni dramaturški model, želi da sa publikom podeli sasvim lične teme, prepoznate u savremenom trenutku. I sve strepnje i sve nade koje iz tih tema proizilaze. Susreti – slučajni ili priželjkivani; odlasci – željeni ili iznuđeni; neizvesnost svakog trenutka ka kome žurimo, neminovnost svakog trenutka koji nas očekuje… jednom rečju sam život, neizmerno bogat, satkan od nebrojeno mnogo slojeva i značenja,tuga i radosti, susreta i rastanaka – uz kafu i cigarete, možda se može makar malo bolje razumeti.

KOMENTARI GLEDALACA:
“Topla preporuka,jedna od boljih predstava,glumci fantasticni,apsolutno svi”

“Odavno bolju predstavu nisam gledala. Fsntastican tekst, odlicna podela. Mladi glumci fenomenalni, stariji uobicajeno dobri. Tekst fenomenalan, auktuelan, duhovit...moja preporuka od srca. Nisam osetila kad je proletelo gotovo dva sata. Hvala za uzivanje koje sam imala.”

“Prezirem cigarete, a predstava me je toliko dirnula! Gledao sam svakakva umetnička ostvarenja, ali ovo izvodjenje je toliko bilo prirodno i neposredno a u isto vreme vrlo komunikativno! Glumcima su likovi lako legli, a u režiju se ne razumem tako da ja tu ništa ne bih menjao. Preporuka!”

“Odlična predstava! smeješ se onome što je smešno, ali i plačeš kad te dirne pravo u srce. sve priče su tople, emotivne, životne, realne, a likovi nam od početka do kraja postaju sve bliskiji. BRAVO za celu ekipu!”

“Kada mi dva sata prodje kao dva minuta i kada sam jos uvek pod utiskom predstave... znaci to je to. Bravo! Kao da smo stari prijatelji. Zivotno, svakodnevno, prepoznatljivo. Jos jednom bravo!”

“Odlicna predstava. Fantastcni glumci. Odavno se nisam tako nasmejala.”

“Predstava je odlična :) Sve pohvale glumačkom timu!!!”

“Inspiracija za ovo delo nadjena kao što i samo ime govori u filmu Jima Jarmusha i da isti pogledaju.Ovo je izvanredno odradjena adaptacija,sve pohvale za naše glumce koji su "posao" odradili savršeno.Samo ću vam napomenuti-Jednostavnost je suština!Prijatan dan.”
“Kada gledam neku predstavu, imam jedan jedini kriterijum, a to je da li sam im poverovala ili ne. E pa večeras sam im sve poverovala i potpuno ih sve razumela, svaku nijansu raspoloženja, svako razmišljanje i svaki izraz lica. Bili su toliko živi da vam se čini da ih poznajete. To smo sve mi, sa cigaretom ili bez nje, svejedno. Glumci su bili odlični: Milica, Stanić, Nebojša ilić, i svakako iznad svih Dara Džokić. Naročito je lepo kada vam se svidi neko koga gledate prvi put u pozorištu, a to je mladi Marko Grabež, koji je savršeno prikazao pokrete, manire i razmišljanje mlade generacije.”

“savremeno, inteligentno duhovita predstava, obavezno pogledajte...”

“odlicna predstava!!! svaka preporuka! u momentima su mi oci bile pune suza, sto od sete, sto od smeha..”

“Gluma odlicna, muzika sjajna. Malo je tekst lagan za moj ukus ali svakako preporuka.”

“predstava je zista sjajna u svakom pogledu.tekst,scenografija gluma svih glumaca vise nego dobra moglo bi se reci fantasticna.tema danasnjica na svoj komican i setan nacin.mislim da cu je odledati vise puta. gledala sam je pre tri dan i jos uvek sam puna utisaka. moja prepruka je da je obavezno pogledate.”
 

TRAILER:
 

  Sponzori:

 
      
  Promotivni partneri:
 
www.serbiantoronto.tv www.radiooaza.com www.novine.ca
  www.vesti-online.com  
 
< Prethodno   Sledeće >