U pripremi

Home
Patuljci sa naslovnih strana PDF Štampaj E-pošta
Untitled 1

SYSTEM ENTERTAINMENT sa ponosom predstavlja

PATULJCI SA NASLOVNIH STRANA
hit komedija

 
engleski titl
(18+)


TORONTO
Nedelja 4.03.2018 u 19 h 
The Regent Theatre
551 Mt. Pleasant Rd


cena karte - 20$

KITCHENER / WATERLOO
Petak 9.03.2018 u 21h
 
Princess Twin
46 King Street North, Waterloo


cena karte - 15$

Please present your printed conformation email from PayPal for picking up tix at the control post. Tickets are non-refundable.
Kupljene karte se preuzimaju na blagajni pre početka predstave i ne mogu se vratiti.


PRODAJNA MESTA (KLIK)

EKIPA FILMA:
 
Scenario i režija: Milorad Milinković
Uloge: Gordan Kičić, Boris Milivojević, Aleksandar Radojičić, Milena Radulović, Marko Gvero, Jelena Đukić, Ljuba Bandović, Tamara Krcunović, Rale Milenković, Olga Odanović, Novak Radulović
Žanr: komedija
Direktor fotografije: Dimitrije Joković
Scenograf: Aleksandar Veljanović
Kostimograf: Dragana Lađevac
Producent: Predrag Bajčetić
Produkcijska kuća: Bombona Production
Ko-produkcija i distribucija: Taramount film; Livada produkcija
 

SINOPSIS:
 
Nikola (Gordan Kičić) ima četrdesetak godina i vodeća je zvezda reality programa koji se zove ’’Tri minuta slave’’. U praksi to izgleda tako što on bezobrazno vređa ljude koji se na taj šou prijave i zbog toga je jako cenjen i odlično plaćen. Njegove zlobne i otrovne reči magnetski privlače gledalište i rejtinge dižu do nebesa. Osim toga, on smišlja i razne druge reality formate, kao i razne skrivene kamere. Njegov život je zapravo reality program. Njegov najbolji prijatelj Zoran (Boris Milivojević) je vlasnik medijske kuće koja se bavi proizvodnjom raznih reality formata, a žena njegovog prijatelja Mira (Tamara Krcunović) je njegova najveća ljubav iz mladosti, što, naravno, niko osim njih dvoje ne zna.

Nikolin život počinje da se menja u trenutku kada smišlja način kako da od mlade devojke koju gura njena ambiciozna majka, naprave zvezdu. Smeštaju joj skrivenu kameru koja se otima kontroli i on počinje da se pita: je li sve to zapravo nameštaljka, tj. skrivena kamera koju podmeću njemu?

Kada se uveri da su određene okolnosti ipak stvarne, prinuđen je da spasava sopstvenu kožu na način na koji jedino i zna... pomoću reality programa.

Ali, on mora da razluči najvažnije: da li je ceo njegov život jedan veliki reality? I šta je u svemu stvarno, a šta samo izmišljotina koja donosi rejtinge?

TRAILER:
 

  Sponzori:

 
      
  Promotivni partneri:
 
www.serbiantoronto.tv www.radiooaza.com www.novine.ca
  www.vesti-online.com  
 
< Prethodno   Sledeće >