U pripremi

Home
Zoran Kesić PDF Štampaj E-pošta
Untitled 1

SYSTEM ENTERTAINMENT sa ponosom predstavlja

autor čuvene emisije "24 minuta"

ZORAN KESIĆ

STAND-UP SHOW
"Kesić, priče i pesme” je humoristička predstava koja kombinuje elemente stendap komedije, pozorišta, improvizacije, kabaretskog programa sa izvodjenjem songova i interakcije sa publikom.

 

TORONTO
Subota 10.02.2018 u 20:30 h 
The Regent Theatre
551 Mt. Pleasant RdCENA KARTE - 40$

 


Please present your printed conformation email from PayPal for picking up tix at the control post. Tickets are non-refundable.
Kupljene karte se preuzimaju na blagajni pre početka predstave i ne mogu se vratiti.


PRODAJNA MESTA (KLIK)
 

O PREDSTAVI:
 
Kesić, priče i pesme” je humoristička predstava koja kombinuje elemente stendap komedije, pozorišta, improvizacije, kabaretskog programa sa izvodjenjem songova I interakcije sa publikom.

Zoran Kesić, jedno od najpoznatijih tv lica u Srbiji i jedan od najcenjenijih satiričara i humorista u regionu bivše Jugoslavije, autor je kompletnog scenarija za svoj nastup. U svojoj priredbi, Kesić na zabavan, satiričan i oštar način obrađuje teme poput politike, korupcije, religije, nacionalnih mitova, penzionera, muško ženskih odnosa, umetnosti, medija, društvenih mreža…

Kesić se poigrava sa stereotipima, balansira na granici politički korektnog, ne plašeći se da u satiričnom maniru otvori I najbolnije teme.

“Kesić, priče i pesme” je predstava specijalno namenjena ljudima iz ex Yu regiona koji žive i rade u inostranstvu. Za svaki nastup u drugoj državi autor priprema materijal namenjen baš toj državi. Podrazumeva se, primera radi, da će se u Beču “grčiti u hotelskoj sobi i izbegavati gej semafore” , da će u Dubaiju polagati kamen temeljac za “Dubai na vodi”, a da će u Kanadi tragati za čuvenom “ženinom tetkom”. Na taj način se i njegove priče I pesme, svakim novim nastupom, proširuju i obogaćuju, pa ova predstava dobija formu živog, rastućeg, menjajućeg organizma...

TRAILER:
 

  Sponzori:

 
      
  Promotivni partneri:
 
www.serbiantoronto.tv www.radiooaza.com www.novine.ca
  www.vesti-online.com.  
 
< Prethodno   Sledeće >