U pripremi

Home
Savršen kroj PDF Štampaj E-pošta
Untitled 1

SYSTEM ENTERTAINMENT
sa ponosom predstavlja

SAVRŠEN KROJ
Vladimir Đurđević
ZVEZDARA TEATAR
 
  WATERLOO / KITCHENER
Petak 8.12.2017 u 20.00h
 
Wilfrid Laurier Theatre
75 University Avenue W.


TORONTO
Subota 9.12.2017 u 20.30h
 
Isabel Bader Theatre
93 Charles st. W. TorontoWINDSOR
Nedelja 10.12.2017 u 20.00h
 
Capitol Theatre (Kelly Theatre)
121 University Ave W

CENA KARTE - 40$
 

Please present your printed conformation email from PayPal for picking up tix at the control post. Tickets are non-refundable.
Kupljene karte se preuzimaju na blagajni pre početka predstave i ne mogu se vratiti.


PRODAJNA MESTA (KLIK)ULOGE:

Dragan Petrović Pele - Svetislav, ekscentrični krojač
Slobodan Boda Ninković
- Marko, novokomponovani tajkun


O PREDSTAVI:
 
Komad Savršeni kroj Vladimira Đurđevića je „dvolična“ i pomalo komična farsa koja u jednom činu, furiozno i neštedimice razotkriva sve muške slabosti.

Reč je o dvojici sredovečnih i dobrano ocvalih, po mnogo čemu različitih muškaraca. Novokomponovani tajkun Marko Milun (Slobodan Ninković) i ekscentrični krojač Svetislav ( Dragan Petrović), srešće se, naizgled, sasvim slučajno u krojačkom salonu Svetislava Svete Šnajdera „krojača iz senke“, koji „na crno“ i u dubokoj ilegali, šije odela isključivo za elitu. I kako to u životu obično biva, kad istina hoće da izađe na videlo ona to i učini, pa makar i kroz pukotinu na zadnjici pantalona. Već u prvim trenucima, ovaj „slučajni“ susret će se pretvoriti u ozbiljan nesporazum, koji preti da svakog časa eskalira i preotme i ono malo zdravog razuma od njih samih, ako su ga uopšte ikada imali.

I kako to u životu obično biva, kad se svaka od dve muške strane drži tvrdoglavo samo svoje stvari, ma koliko vešta u vlastitoj lažljivosti bila, nemoćna je da dokaže bilo šta jer ona treća, ženska strana, oko koje je, da se ne lažemo, zapravo cela stvar i zapela, nije prisutna. Ona je negde daleko, situirana, slobodna i sveža, nedostižna kao osmeh na razglednici sa Kariba. Savršeni kroj će svakome lepo stajati, nikoga neće uvrediti, a ako nekoga uspe da približi onome svom najbližem iz užeg okruženja, to jest samome sebi, njegovo zadovoljstvo će biti ogromno, kao jedinstveno oslobađajuće iskustvo.

KOMENTARI GLEDALACA:
 
Predstava tokom koje nećete moći da se uzdržite od smeha, koja će vas osloboditi svih taloga svakodnevice i podsetiti da je pozorište lek za dušu. Maestralna gluma dvojice vrhunskih profesionalaca, koji tekst čine u svemu aktuelnim, pobuđuje na traganje za najdubljim značenjima. Jedna od onih koje želite gledati više puta i koja se toplo preporučuje.

-Uzivanje u odlicnoj prici.Dva glumca velikog talenta.Prica o dva luzera,muskim slabostima, dramaticno, a u isto vreme duhovito.Obavezno pogledati.

-Predstava je fantastična u svakom pogledu-i tekst i gluma. Bravo majstori! Ova predstava je domaći zadatak za sve one kvazi komedije, i za razliku od drugih opravdano zaslužuje da se nađe na repertoaru Zvezdara teatra. Toplo je preporučujem svim ljubiteljima pozorišta koji su željni da vide dooobru predstavu.

-Jednostavno-savrseni. Ne zna se koji je bolji od ova dva maestralna glumca, ali ne treba ih ni porediti jer jedan bez drugog ne bi mogli. Ovako predstavljaju savrsen kroj "Savrsenog kroja". Bravo, od mene imate cistu desetku, gospodo glumci!

-Odlicni glumci,lagana tema koja relaksira,lepo provedeno vece...

-Simpaticno skroz. Dragan je fenomenalno izneo ulogu i kad se setim dijametralno suprotnog lika iz sviraj to sem, vidim koliko je on u stvari dobar glumac.

-Veoma dobra komedija, za svaku preporuku. Boda maestralan! Drži pažnju od početka do kraja.

-Kad idem u pozoriste/a idem vrlo cesto/obicno prvo obratim paznju na to ko igra u predstavi,elem,u predstavi "Savrsen kroj" unapred sam znala da ce to biti vece bez promasaja!BODA i PELE su takvi majstori da im nema ravna,to sta su oni izveli nije samo prestava,vec se vi stvarno nalazite u centru njihove radnje i ucestvujete sa njima,navijate,smejete se do suza i -uzivate!Toplo preporucujem predstavu i predvidjam joj dug vek trajanja.Izuzetno,toplo,ljudski,majstorski!

-Relaksirajuća predstava, divno provedeno veče. Smeh zagarantovan od početka do kraja.Boda i Pele su fantastični.Topla preporuka.

TRAILER:
 

  Sponzori:

 
      
  Promotivni partneri:
 
www.serbiantoronto.tv www.radiooaza.com www.novine.ca
 
< Prethodno   Sledeće >