U pripremi

Home
Zona Zamfirova drugi deo - Vrati se Zone - revija filmova PDF Štampaj E-pošta
Untitled 1

SYSTEM ENTERTAINMENT
sa ponosom predstavlja

 
ZONA ZAMFIROVA - DRUGI DEO (FILM)
nastavak najgledanijeg srpskog filma svih vremena!

 

Nedelja 26.11.2017
18.30h
 
Kingsway Theatre
3030 Bloor St W
Toronto

cena karte - 15$

Please present your printed conformation email from PayPal for picking up tix at the control post. Tickets are non-refundable.
Kupljene karte se preuzimaju na blagajni pre početka predstave i ne mogu se vratiti.


PRODAJNA MESTA (KLIK)

EKIPA FILMA:

režija: Jug Radivojević
scenario: Ivana Mitić, Miroslav Mitić
uloge: Brankica Sebastijanović, Miloš Vasić, Ljiljana Stjepanović, Marina Ćosić, Milan Kalinić, Nikola Ristanovski, Jugoslava Drašković, Nela Mihailović, Lane Gutović, Gorica Popović, Branko Đurić, Ivan Bekjarev, Dragan Vujkić Vujke, Tanja Bošković, Miodrag Miki Krstović, Goran Jevtić...

SINOPSIS:
 
Život je bajka! Ljubav između Zone Zamfirove, čorbadžijske ćerke, i kujundžije Maneta posle niza peripetija pobedila je klasne razlike, dotad nepremostive u patrijarhalnom Nišu. A posle svadbe – stišaše se ogovaranja, a Zona i Mane uživaju u svom braku ispunjenom ljubavlju i strašću. Ali... Čaršija, uvek spremna da pomogne da se sve zakomplikuje, ne skida oči sa Zone, lepše i srećnije nego ikada, i Maneta, koji uživa u čarima braka sa voljenom ženom istovremeno svojim talentom i radom od kujundžije postajući sve bolji i cenjeniji juvelir. Ljubomora i zavist, podgrejane čaršijskim ogovaranjima, stavljaju na iskušenje Zonin i Manetov dotad savršen brak. Kao u bajci, protagonisti se suočavaju sa nizom prepreka koje moraju da savladaju i antagonistima koje moraju da pobede da bi ostvarili svoje emocionalne i materijalne ciljeve, a oni se čas dopunjuju čas sukobljavaju dovodeći naše junake u niz dramatičnih situacija sa neizvesnim raspletom. A kad se nešto zakuvava, svaka iskra doprinosi ključanju, a u čaršiji ima mnogo likova koji potpiruju ili smiruju vatru ili, prosto, na svoj način, poput „mirođije,“ začine ono što će se zakuvati.

TRAILER:
 
 

 
  Sponzori:

 
      
  Promotivni partneri:
 
www.serbiantoronto.tv www.radiooaza.com www.novine.ca

 

 
< Prethodno   Sledeće >