U pripremi

Home
Biser Bojane - revija filmova PDF Štampaj E-pošta
Untitled 1

SYSTEM ENTERTAINMENT
sa ponosom predstavlja
 
BISER BOJANE (FILM)

 
Nedelja 22.10.2017
18.30h
 
Kingsway Theatre
3030 Bloor St W, Toronto

cena karte - 15$

Please present your printed conformation email from PayPal for picking up tix at the control post. Tickets are non-refundable.
Kupljene karte se preuzimaju na blagajni pre početka predstave i ne mogu se vratiti.


PRODAJNA MESTA (KLIK)

EKIPA FILMA:

režija: Milan Karadžić
scenario: Vlada Đurđević
uloge: Slaven Došlo, Vanja Nenadić, Milutin Mima Karadžić, Mira Banjac, Andrija Milošević, Hristina Popović, Mladen Nelević, Dubravka Drakić, Enver Petrovci, Miki Krstović, Mirko Vlahović, Emir Ćatović, Andrea Mugoša, Olivera Bacić, Momo Pićurić, Vojo Krivokapić, Dušan Kovačević, Ana Sakić, Marija Labudović

SINOPSIS:
 
Đorđe Popović, mladi lekar iz Beograda, dobija anonimni poziv da upozna oca. U tom trenutku Đorđe veruje da mu je otac mrtav, ali ipak odlučuje da se upusti u potragu za sopstvenim identitetom. On odlazi u Crnu Goru i usput upoznaje Lolu, mladu kajterku i ćerku policijskog inspektora, koja putuje na Adu Bojanu.

Nikola Popović, nakon višegodišnje robije izlazi iz zatvora u Trstu i odlazi na kratko u Crnu Goru, po sakrivene dijamante, davno opljačkane u evropskim juvelirnicama. Nikola očekuje "vruć" doček policije i bivših partnera, zainteresovanih za dijamante, ali ne i susret sa sinom nakon dvadesetpet godina. Sa druge strane, Đorđe, koji očekuje susret sa ocem, ne očekuje da će mu se na ovom putovanju dogoditi ljubav.

Nikola se ne snalazi u ulozi oca i želi što pre da se vrati u Trst, da se vrati starom načinu života. Splet događaja, kalambur tokom jurnjave za dijamantima, a posebno ljubav prema sinu, će presudno uticati da Nikola ostane na Adi Bojani i započne novi život.

TRAILER:
 
 

  Sponzori:

 
      
  Promotivni partneri:
 
www.serbiantoronto.tv www.radiooaza.com www.novine.ca
 
< Prethodno   Sledeće >