U pripremi

Home
Kozje uši - revija filmova PDF Štampaj E-pošta
Untitled 1

SYSTEM ENTERTAINMENT
sa ponosom predstavlja
 
KOZJE UŠI (FILM)

 
KANADSKA PREMIJERA!
Nedelja 29.10.2017.
18.30h
 
The Regent Theatre
551 Mount Pleasant Road Toronto


 cena karte - 20$

Subota 4.11.2017.
17h
 
Princess Twin
46 King Street North, Waterloo

 cena karte - 15$

Please present your printed conformation email from PayPal for picking up tix at the control post. Tickets are non-refundable.
Kupljene karte se preuzimaju na blagajni pre početka predstave i ne mogu se vratiti.


PRODAJNA MESTA (KLIK)EKIPA FILMA:

režija: Marko Kostić
scenario: Vladislava Vojnović
uloge: Gorica Popović, Slobodan Ćustić, Nikola Kojo, Milica Spasojević, Sergej Trifunović,
Branislav Trifunović, Goran Radaković, Anđelka Prpić. Pavle Marković

SINOPSIS:

Ova uzbudljiva priča govori o borbi za opstanak. Glavnu junakinju baba Stojanku, koju je živopisno dočarala Gorica Popović, sticajem okolnosti iz grada i studija, život je vratio u rodno selo.

Sada, u svojim šezdesetim godinama, u južnom Banatu odgaja unuke, četrnaestogodišnju Sofiju i osmogodišnjeg Stevana, čiji su roditelji otišli u inostranstvo trbuhom za kruhom. Sa ćerkom koja je davno otišla u Ameriku, baba Stojanka nema kontakt već godinama i pati zbog toga. Iako rođena u selu, Stojanka se ne uklapa u tipičan seoski milje, pa će njen karakter u sudaru sa sredinom u kojoj živi dati mnogo povoda za smeh, a film čini niz zanimljivih situacija jer Stojanka pokušava da preživi kako zna i ume. Sin i snaja ne šalju pare, a i retko se javljaju, pa baba Stoja, kroz niz tragikomičnih situacija, pokušava da kupi unuci nove patike, unuku željeni bicikl, popravi krov na kući koji prokišnjava, zaradi gledajući u šolju za pare, nameštajući iščašene ruke i noge, ostavljajući zamke za zečeve u šumi...
 
Ova dirljiva priča prati borbu jedne bake sa surovom dašanjicom i svim pritiscima društva u kojem živimo… U filmu, kao i romanu, svoje mesto naći će i Stojankina neprežaljena ljubav iz mladosti, seoski sveštenik, lovac, odbegla deca, ali i "Bitlsi", jer od čoveka sa kojim je ostala trudna baba Stojanka, kao uspomenu, ima samo jednu polomljenu singl ploču. 

TRAILER:
 

  Sponzori:

 
      
  Promotivni partneri:
 
www.serbiantoronto.tv www.radiooaza.com www.novine.ca

 

 
< Prethodno   Sledeće >