U pripremi

Home
Zlatni lančić od bižuterije PDF Štampaj E-pošta
Untitled 1

SYSTEM ENTERTAINMENT i OPEN STAGE THEATRE
sa ponosom predstavljaju

Andrija Milošević

ZLATNI LANČIĆ OD BIŽUTERIJE


TORONTO
subota 22. april 2017, 18.30 h
Isabel Bader Theatre
93 Charles st. W. , Toronto


TORONTO
subota 22. april 2017, 21.00 h
Isabel Bader Theatre
93 Charles st. W. , Toronto

Please present your printed conformation email from PayPal for picking up tix at the control post. Tickets are non-refundable.
Kupljene karte se preuzimaju na blagajni pre početka predstave i ne mogu se vratiti.


PRODAJNA MESTA (KLIK)

O PREDSTAVI:

Trenutno jedan od najpopularnijih glumaca Andrija Milošević sa svojom hit komedijom “Zlatni lančić od bižuretije” nastupiće premijerno u Torontu.
Andrija, koji je svoj talenat za komediju izmedju ostalog pokazao u serijalu “Andrija i Anđelka”, ovog puta dolazi u ulozi Kostadina...

IZ ŠTAMPE:
 
„Glumac Andrija Milošević je večeras imao premijeru monodrame "Zlatni lančić od bižuterije" u Domu sindikata u Beogradu. Znatiželjni gledaoci su na predstavu došli sat vremena ranije kako bi pronašli mesto, a tražila se i karta više. Ipak, Andrija je svojim humorom i šarmom na sceni opravdao toliku gužvu.

Radnja monodrame prati priču voditeljke Jovane Krezić Mladunče (koju glumi Andrija) koja pokušava da najavi emisiju „Zlatni lančić od bižuterije“ bez lapsusa, ali joj to baš ne polazi za rukom.

Nakon nekoliko krahova, uspeva da najavi gosta Kostadina Laleta (kojeg takođe glumi Andrija) koji objašnjava kako se „nasukao“ na novo okruženje. On je došao u Beograd pun nade i očekivanja, ali sudbina je za njega imala druge planove...

(BLIC, 11.03.2015)

TRAILER:
 
 

Sponzori:
 
 
  Promotivni partneri:  
  www.radiooaza.com www.novine.ca

 

 
< Prethodno   Sledeće >