U pripremi

Prijava za korisnike


Zaboravili ste lozinku?
Home

Aktuelna dešavanja

Untitled 1

   TORONTO
  specijalni gost ANICA DOBRA 

Subota 28.04.2018 u 21h 
THE OPERA HOUSE
735 Queen St, East, Toronto 


cena karte - 55$

WINDSOR
Nedelja 29.04.2018 u 20h 
Olde Walkerville Theatre
1564 Wyandotte st. E. Windsor

cena karte - 45$
U OKVIRU KANADSKO-AMERIČKE TURNEJE SNIMAĆE SE DOKUMENTARNI FILM O ELEKTRIČNOM ORGAZMU - BUDITE DEO ISTORIJE!

VIŠE INFORMACIJA - KLIK 

Please present your printed confirmation email from PayPal for picking up tix at the control post. Tickets are non-refundable.
Kupljene karte se preuzimaju na blagajni pre početka predstave i ne mogu se vratiti.

 
 EKSKLUZIVNO ZA KANADU
PROBAJTE 7 DANA BESPLATNO
 
 
   


 

GLEDAJTE FILM ONLINE, IZ SVOJE FOTELJE - plakat!


Tragikomedije našeg vremena: Počinju 46. Dani komedije u Jagodini PDF Štampaj E-pošta

 

Predstava „Pasivno pušenje“, po tekstu Nebojše Romčevića, u režiji Egona Savina i izvođenju Zvezdara teatra iz Beograda večeras će otvoriti 46. Dane komedije u Jagodini.

Predstava "Pasivno pušenje" otvara Dane komedije
Foto: PromoPredstava "Pasivno pušenje" otvara Dane komedije
Po izboru selektorke Ane Tasić u narednih sedam dana publika će videti predstave Pozorišta mladih iz Novog Sada se autorskim projektom Olje Đorđević „Dok te ja hranim i oblačim“, čija je dramaturškinja Danica Nikolić Nikolić, Šabačko pozorište izvešće predstavu „Revizor za jugoistok“, po tekstu Svetislava Basare u režija Marka Torlakovića, Tetar „Kart Blanš“ iz Beograda nastupiće s predstavom “Hor „bečkih“ dečaka“, po tekstu Miroljuba Nedovića u adaptaciji i režiji Irfana Mensura, predstavu “Udaj se muški“ po tekstu Dunje Petrović u režiji Marije Lipkovski odigraće Centar za interaktivnu umetnost – Ispad iz Beograda, Narodno pozorište Subotica predstaviće se predstavom „Dva u jedan“, po tekstu Reja Kunija u režiji Petra Jovanovića, a „Hipnozu jedne ljubavi“ po tekstu i režiji Dušana Kovačevića Zvezdara teatar iz Beograda. Stručnim žirijem festivala predsedavaće dr Miroslav Radonjić – direktor Sterijinog pozorja, članovi Danica Maksimović, dramska umetnica iz Beograda, i Marija Vulić predstavnik grada domaćina. Glumac Vlasta Velisavljević (90) dobitnik je "Zlatnog ćurana", nagrade za životno delo ovogodišnjeg festivala. Kako je najavljeno ministar kulture Vladan Vukosavljević zvanično će proglasiti festival otvorenim, koji se tradicionalno održava od 20. do 27. marta. U takmičarskom delu festival od sedam predstava šest su napisali domaći autori i sve su praizvedbe. Selektroka Ana Tasić je pogledala 40 predstava i napravila izbor od sedam komedija koje će biti u zvaničnoj konkurenciji. Prvi put od osnivanja festivala jedno pozorište, reč je o Zvezdara teatru, nastupiće sa dve predstave. -Humor u njima je gorak, obojen tamnim tonovima. Ima lice i naličje, potvrđujući složenost žanra komedije koji je kroz istoriju pozorišta postojano otkrivao svoja višeslojna značenja - kazala je Ana Tasić. Predstava Gradskog pozorišta Jazavac iz Banja Luke „Celo telo, tu me boli“ biće igrana 27. marta u čast nagrađenih. Slogan ovogodišnjeg festivala je "Tragikomedije našeg vremena”.
 
< Prethodno   Sledeće >
 

Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement

Anketa

Šta biste voleli da gledate/slušate?