U pripremi

Home
Zijah Sokolović - Međuigre PDF Štampaj E-pošta
Untitled 1

SYSTEM ENTERTAINMENT i BEKSTEJDŽ
sa ponosom predstavljaju

 
Zijah A. Sokolović
MEĐUIGRE 0-24

TORONTO
petak 19. februar 2016, 21.00h
Isabel Bader Theatre
93 Charles St. W. Toronto


Karte namenjene online prodaji za ovaj termin su rasprodate. Preostale karte možete kupiti na pojedinim prodajnim mestima, kao i na blagajni pre početka predstave
 

PRODAJNA MESTA (KLIK)

System Entertainment info:
416.8282390
info@systementertainment.com

CENA KARATA: 40$ 


O PREDSTAVI:

“Međuigre” su sastavljene od mnoštva razmišljanja o naizgled nevažnim stvarčicama u životu koje se svakome od nas zbivaju…

Poznati i širokoj publici omiljen glumac Zijah Sokolović u već prepoznatljivoj scenografiji – sam na pozornici, bez efekata. Stolica, sto i čaše vode.

Jedino potrebno velikom glumcu da oduševi publiku svojim zavidnim glumačkim talentom u zahtevnoj formi monodrame.

Zijah je „obradio” sve već dobro poznate teme, ali u malo „osveženom” ruhu; dotakao se u “Međuigrama”  i fudbalera i političara, doktori, televizije i svega sto ona trenutno nudi, medija, ali i dalje ga nekako najviše intrigiraju muško-ženski odnosi i ne baš najomiljeniji trenuci iz bračnog života.

Zijah Sokolović ukazuje na neke male, sitne stvari koje određuju naš karakter i odnos prema svetu i životu, a mi ih ne vidimo zato što živimo, kaže on, jednim „globalnim” životom.

I tu dolaze Međuigre koje su jedna vrsta komicne terapije protiv svih bolesti od koje ljudi boluju na ovim prostorima bivse Jugoslavije.

Međuigre” su u sustini jedna opomena da se čovjek zamisli nakon predstave i barem na tren promisli o malim stvarima koje postoje u njegovom životu.


VIDEO:Sponzori:
 
 
  Promotivni partneri:  
www.bekstejdz.com www.radiooaza.com www.novine.ca

 

 
< Prethodno   Sledeće >