U pripremi

Home
Slavna Florens PDF Štampaj E-pošta
Untitled 1

SYSTEM ENTERTAINMENT i OPEN STAGE THEATRE
sa ponosom predstavljaju

 
Atelje 212
SLAVNA FLORENS
KOMEDIJA ZA SVE GENERACIJE!

TORONTO
subota, 28. februar 2015, 21h
Isabel Bader Theatre, 93 Charles St W

Karte namenjene online prodaji za ovaj termin su rasprodate. Preostale karte možete kupiti na pojedinim prodajnim mestima, kao i na blagajni pre početka predstave

zbog vašeg interesovanja - dodatna predstava!
Subota 28. februar 2015, 18.30h
Isabel Bader Theatre
93 Charles St. W. Toronto
Karte namenjene online prodaji za ovaj termin su rasprodate. Preostale karte možete kupiti na pojedinim prodajnim mestima, kao i na blagajni pre početka predstave
 

PRODAJNA MESTA (KLIK)

System Entertainment info:
416.8282390
info@systementertainment.com

Open Stage Theatre info:
416.6702791

CENA KARATA: 40$ 


O PREDSTAVI:
režija: ĐURĐA TEŠIĆ
igraju: GORICA POPOVIĆ, TAMARA DRAGIĆEVIĆ, IVAN MIHAILOVIĆ

SLAVNA FLORENS je istinita priča o Florens Foster Dženkins, koja je četrdesetih godina u Njujorku bila omiljena muzička atrakcija. Ona je kupila svoj put ka slavi nasleđenim novcem, a publika je bila oduševljena njenim „fantastičnim glasovnim mogućnostima“ . Za njen koncert uvek se tražila karta više. Priča o Florens Dženkins je topla ljudska priča, jer su njena ogromna ljubav prema muzici i ekscentrični entuzijazam bili toliko zarazni da su bili jači od nedostatka talenta.

"Njena osobenost i ekscentričnost dirnuće vas i nasmejati do suza, a njena ljubav prema umetnosti podsetiti da pre svake želje za slavom treba da postoji iskrena vera u lepši i kreativniji svet."

Ovaj veliki pozorišni hit je nominovan za prestižnu nagradu 'Laurence Olivier' kao najbolja nova komedija!

KOMENTARI GLEDALACA:
"Divna predstava sa odličnom glumačkom podelom. Prepuna sala je uživala. Gorica dominira, Ivan je tačan,a Tamara neodoljiva. Za svaku preporuku... I za mlade i za starije... Za uživanje."

"Odlicna predstava. Prva predstava koju cu otici ponovo da gledam. Sjajna gluma, pogotovo pevanje Gorice Popovic. Bas sam se puno smejala a na kraju zaplakala. Kao sto neko pre mene rece, predstava ima poruku. Sve preporuke!!!"

"Sjajna predstava! Gorica fenomenalna :)"

"Veceras sam gledala predstavu! Sjajna predstava! Duhovito! Baš sam uživala! Za svaku preporuku! Gorica i Ivan su fenomenalni! Ulepšali su mi veče."

"Ova predstava bi mogla da postane "kultna" i da dugo, dugo živi na sceni Ateljea 212, što joj ja i želim od sveg srca"

"Odlicna predstava. Nadmasila je moja ocekivanja! Za svaku preporuku!"

GLUMCI:
 
GORICA POPOVIĆ

Diplomirala glumu na FDU u Beogradu 1976. godine u klasi prof. Predraga Bajčetića. Početkom osamdesetih radila kao asistent na Katedri za glumu FDU u Beogradu. Stalni član Pozorišta Atelje 212 od 1982. godine.

Pozorišne predstave (izbor) – Atelje 212 (izbor): Kosančićev venac 7 (Vasilija), Pred ogledalom (Marina Cvetajeva), Život i priključenija vojnika Ivana Čonkina (Njura), Cigansko groblje (Nadica), Iza kulisa (Popi), Peg, srce moje (Gospođa Volton), Prosjačka opera (Gospođa Pičem), Ljubavno pismo (Jagoda), Nagon (Hilda), Silvija (Kejt), Jedva steče zeta (Galatea), Leda (Prva dama), Građanin plemić (Gospođa Žurden), Radovan Treći (Katica), Trg heroja (Gospođa Citel), Zmijsko leglo (Zina Cvetkova), Muška stvar (Marta), Ljubav (Jevgenija Ivanovna), Proslava (Else), Kosa (Margaret Mid), Matica (Predislavkovica), Revizor (Sudija), Slavna Florens (Florens Foster Dženkins), Volvo kamioni (Maj Brit); Vuk Karadžić: Arsenik i stare čipke (Tetka), Zvezdarske zvezdice (Mravić, članica).

Film: Miris poljskog cveća, Nacionalna klasa, Pad Italije, Neka druga žena, Dorotej, Direktan prenos, Nešto između, Halo taxi, U raljama života, Kraj rata, Šest dana juna, Boj na Kosovu, Početni udarac, Dezerter, Rane, Siroti mali hrčki 2010, Volim te najviše na svetu, Profesionalac, Svjetsko čudovište, Sjaj u očima, Mathilde, Aporia…
TV: Zvezdara, Jagodići, Ljubav, navika, panika, Praonica, Sve je za ljude, Lift, Crni Gruja, M(j)ešoviti brak, Najbolje godine, Kazneni prostor, Naša mala redakcija, Metla bez drške, Gore dole, Zaboravljeni, Bolji život, Sivi dom…
Nagrade: Zlatna Arena Pulskog festivala za ulogu u filmu „Nacionalna klasa“; Nagrada „Carica Teodora“ filmskih susreta u Nišu za uloge u filmovima: Dorotej, Pad Italije, U raljama života.

Režije i autorski projekti: Jedva steče zeta, Au, poplava, Izvol’te sličicu, Gospođa Milihbrot, Zvezdarske zvezdice…
Napisala scenario za TV seriju „Peline đakonije“.
Osmislila i režirala muzičku predstavu Ateljea 212 „Brod plovi za Beograd“.
Radila kostime i songove za više predstava.
Pevala je u muzičkoj grupi Bore Đorđevića Čorbe „Suncokret“.


TAMARA DRAGIĆEVIĆ

Rođena 30. marta 1989. u Beogradu. Diplomirala je glumu na Fakultetu dramskih umetnosti u Beogradu, u klasi profesora Dragana Petrovića Peleta. Postala je poznata po filmu Montevideo, Bog te video!, a zapaženu ulogu je ostvarila i u televizijskoj seriji Vojna akademija i Miris kiše na Balkanu. Bila je učesnica rijalitija Tvoje lice zvuči poznato (TV Prva) i pobednica prve epizode.

Pozorišne predstave: Balada o Pišonji i Žugi (Atelje 212/Dadov), Sablja dimiskija (Vuk Karadžić), Igra u tami (Boško Buha), Dobri ujkica (Vuk Kradžić), Konstantin, znamenje anđela (Narodno pozorište Niš i Beograd), Ožalošćena porodica (Atelje 212), Svirano de Beržerak (Pozorištance Puž), Rođendan gospodina Nušića (Zvezdara teatar), Slavna Florens (Atelje 212).

Na festivalu Dani komedije u Jagodini je za ulogu Saše u predstavi Dobri ujkica 2012. dobila nagradu Statueta Ćuran.


IVAN MIHAILOVIĆ


Rođen 19. februara 1989. godine u Beogradu. Diplomirao je glumu na Fakultetu dramskih umetnosti u Beogradu u klasi profesora Dragana Petrovića Peleta, gde je nakon zavšenih master studija upisao doktorske.

Ivan je do sada imao priliku da igra u pozorištu, na filmu i TV serijma. Najveću popularnost donela mu je uloga kadeta Mirka Klisure u TV seriji i filmu "Vojna akademija".
Kao dečak imao je priliku da glumi u kultnoj TV seriji "Metla bez drške", a ostvario je i zapaženu ulogu u filmu "S/kidanje".

Pozorišnoj publici je poznat iz predstava u pozorištima Boško Buha (San letnje noći, Petar Pan, Tom Sojer), Jugoslovenskom dramskom pozorištu (Pokojnik) i Ateljeu 212 (Slavna Florens). Pobednik je u prvoj sezoni šoua Ples sa zvezdama, koji se emituje na Prvoj srpskoj televiziji.
 
 

VIDEO:


Sponzori:
 
 
Promotivni partneri: www.radiooaza.com www.topproduction.com
  www.urbanasrbija.com www.novine.ca

 

 
< Prethodno   Sledeće >