U pripremi

Home
Ljubavnik velikog stila PDF Štampaj E-pošta
Untitled 1

SYSTEM ENTERTAINMENT i OPEN STAGE THEATRE
sa ponosom predstavljaju

Kupite karte online i preuzmite ih pre početka predstave!


TORONTO

Petak 4. Novembar u 21h
Isabel Bader Theatre
93 Charles st. W. Toronto


karte namenjene online prodaji
za ovaj termin su rasprodate. Preostale karte možete kupiti na pojedinim prodajnim mestima

TORONTO

Subota 5. Novembar u 21h
RASPRODATO!
Dodatna predstava zbog velikog interesovanja:
Subota 5. Novembar u 18:30h
Isabel Bader Theatre
93 Charles st. W. Toronto
 

VANKUVER

Nedelja 6. Novembar u 20h
The Stanley Industrial Alliance Stage, 2750 Granville Street
Info: 604.7801074


PRODAJNA MESTA (KLIK)

System Entertainment info:
416.8282390
info@systementertainment.com

Open Stage Theatre info:
416.6702791

CENA KARATA: 40$ 


FOTO GALERIJA:


O PREDSTAVI:

Gradeći događaj na opšte poznatoj "istini" da je ljudska slabost obavezni pratilac svake individue, samo je pitanje koliko ko uspeva da je drži pod kontrolom, Rej Kuni ispisuje uzbudljivu priču o ličnostima koje su se igrom slučaja našle u kovitlacu gotovo neverovatnih okolnosti.
Naoko beznačajna slučajnost izaziva čitav niz uzročno-posledičnih zabuna, da bi u krajnjem ishodu glavna ličnost slučajno ili namerno izgubila pojam o minimalnoj ubedljivosti sopstvenih izmišljotina.
Svesni da živimo u vremenu u kome je laž često "stvarnija" i prihvatljivija od istine, svedoci smo da su normalna objašnjenja za očigledne obmane uzaludan napor u razumevanju "suštine života". Ostaje nam smeh kao poslednja, a možda i jedina odbrana od sumorne svakodnevice.
Poštujući osnovna žanrovska određenja vodvilja, da slučajnost izaziva čitav niz neočekivanih preokreta, poduhvatili smo se "nezahvalnog" posla pronalaženja novih i neotkrivenih komičnih situacija, u čemu je diskretna tetralnost sa primesama neverovatnog i apsurdnog bila nit koja neraskidivo vezuje nejasnu istinu i očiglednu laž.

Vladimir Lazić (režiser)


IZ ŠTAMPE:

LISA, 14. 04. 2005.
Koliko strasti, ljubavi i spletki je potrebno da opravda jednog ljubavnika zaljubljenog u dve žene? To pokušava da odgonetne i popularni Milan Kalinić igrajući (s uživanjem) glavnu ulogu u vodvilju koji je od prošlog utorka na repertoaru beogradskog “Zvezdara teatra”. Živeći izmeðu dve kuće i s dve venčane žene (glume ih Katarina Žutić i Anastasija Mandić), taksista Džon Smit se upliće u brojne zavrzlame u kojima učestvuje i njegov komšija (Milorad Mandić Manda), ali i dva trapava policijska inspektora (Janoš Tot, Srðan Ivanović). Prema tekstu Reja Kunija, ovu simpatičnu pozorišnu predstavu režirao je Vladimir Lazić.Preporučujemo je svima koji vole da se lepo nasmeju, zabave i vide mlade, strasne i lepe glumce u komediji.

KURIR, 06. 04. 2005.
Na šta je sve spreman uigrani ženskaroš da bi uspeo da kamuflira svoju nevernost , slaže sve svoje saputnice, prijatelje i okolinu? Baš na sve! ...
Predstava je super!

POLITIKA, 06. 04. 2005.
Kada u jednu predstavu smestite dve žene, jednog supruga, dva policijska inspektora i komšiju i sve to smešate sa britanskim smislom za humor, dobićete urnebesnu komediju...
Publika se, podrazumeva se, dobro, baš dobro ismejala.

GLAMUR, 13. 04. 2005.
Povratak komedije na Novu scenu “Zvezdara teatra” je, sudeći po reakcijama publike nakon premijere vodvilja “Ljubavnik velikog stila”, u režiji Vladimira Lazića, pravi potez uprave ovog pozorišta.Ovaj komad u Londonu je igran devet sezona. U uzbudljivoj priči,u kojoj gotovo beznačajan incident izaziva pregršt komičnih situacija, koje rezultiraju nizom neočekivanih preokreta, sa primesama neverovatnog i apsurdnog, likove tumači izvanredna glumačka ekipa.

ILUSTROVANA POLITIKA, 09. 04. 2005.
Ono što smo navikli da vidimo u najboljim filmskim komedijama, dobili smo u pozorištu - predstavu “Ljubavnik velikog stila”...
...Tokom premijernog izvoðenja publika nije prestajala da se smeje i aplaudira, a po završetku komada iz sale su nasmejani izlazili prepričavajući ono što su videli u priči o dvostrukom životu Džona Smita, njegove dve žene, komšije. Svi glumci su dobili izvrsne kritike...Svi su bili ubeðeni da će predstava “Ljubavnik velikog stila” biti jedan od najvećih pozorišnih hitova ove godine.

GLORIA, 13. 04. 2005.
Ukočenih vilica i s blagim bolom u stomačnim mišićima, publika je napustila premijeru predstave “Ljubavnik velikog stila”. Sat i četrdeset minuta smeha delovalo je lekovito na sve koji su ispunili Novu scenu “Zvezdara teatra”.


KOMENTARI POSETILACA:

predivna predstava puna humora! gledati je, jeste pravo opustanje i uzivanje! najbolje o njoj govori cinjenica da moj drug, koji ne voli pozoriste je promenio svoje misljenje kada je odgledao ovu predstavu!

Verovatno mi je suđeno da ovu predstavu odgledam još koji put. Dovodila sam grupu već nekoliko puta. Svaki put je "biračko telo" bilo različito, ali svima je zajedničko oduševljenje i dobro raspolođenje koje vlada dugo posle predstave.Ne znam da li je moguće odgledati je i po sto prvi put a ne nasmejati se.

predstava je super
opet bih je gledala,svaka cast

PREDSTAVA JE ODLICNA. GLEDACU JE PONOVO. MANDA JE UBEDLJIVO NAJBOLJI.

Stvarno su mi potekle suze u vise navrata
Manda je zaista odlican!

Pretstava je preterana, mislila sam da ce biti dosadno ali to je bilo smejanje do suza.... Jako mi se svidja opet cu da gledam :))))

Interesantna i vesela predstava, sve vreme pracena smehom i aplauzom. Odlicna glumacka ekipa. Svakome bih preporucila da je pogleda.Volela bih ponovo da je gledam.

Urnebesno!

najbolja predstava koju sam gledala u poslednje vreme....gledacu je ponovo....odushevljena sam

Moram priznati, na žalost, da odavno nisam bio u pozorištu. Ovaj predivan scenski nastup ne samo da mi je izmamio osmehe tokom čitave predstave, već mi je dao želju da ponovo osetim čari pozorišnog duha. Ovaj komad preporučujem svima onima koji su željni smejanja, a oni koji nisu sigurno neće ostati ravnodušni. Jednostavno je: samo je pogledajte i sve će vam biti jasno.

Ako ne znate gde da odete kada je napolju zima,i pri tom za promenu zelite da izvedete devojku i da se nasmejete,onda je Zvezdara Teatar pravo mesto...Predstava je jako dobro,a na mene je najaci utisak ostavio Manda i njegova preslatka zena koji su briljirali u pravom smislu te reci..pozdrav :)

Predstava je super, smejala sam se do suza,stomak me je zaboleo. Toplo preporučujem da se pogleda. Manda me je oduševio a Kalinić prijatno iznenadio kako dobro glumi. Bravo!

Sad sam se vratio sa predstave. Jos uvek sam pod utiskom. Odlicna predstava, dinamicna, od prvog do posledenjeg minuta drzi vam paznju...Svaka preporuka

Predstava je vise nego odlicna, fascinirana sam glumackom ekipom i svaka cast!!!

Ljudi ovu predstavu stvarno treba videti!!!
Ja sam je pogledao i drugi put, jednostavno sam morao ponovo da vidim te bravure Mande i Milana koje prosto ostavljaju bez daha od smeha!!! Sjajno!!!!

Fenomenalna predstava!Odlična gluma!Smejala sam se do suza!Ne propustite da je pogledate.Milan Kalinić je prevazišao sam sebe u ovoj predstavi.Divan je.

FENOMENALNO!IZVANREDNA GLUMAČKA EKIPA!

Sve što bih rekla bilo bi suvšno!!!! jednom rečju FENOMENALNO!!!


NAGRADE:

Nagrada za skupnu igru na festivalu "Borini pozorišni dani“, 2005. godine
Nagrada publike za najbolju predstavu, na festivalu "Borini pozorišni dani“ 2005. godine
Nagrada stručnog žirija "Mija Aleksić“ za najbolju predstavu, na festivalu "Dani komedije“ u Jagodini 2006. godine
Statueta "Jovanča Micić“ za najsmešniju predstavu, po oceni publike, na festivalu "Dani komedije“ u Jagodini, 2006. godine
Statueta "Ćuran“ Vladimiru Laziću za režiju, na festivalu "Dani komedije“ u Jagodini 2006. godine
Nagrada "Večernjih novosti“ Katarini Žutić za najbolju mladu glumicu, na festivalu "Dani komedije“ u Jagodini, 2006. godine


Sponzori:
 
 
 
Promotivni partneri: www.urbanasrbija.com www.novine.ca
  www.radiooaza.com www.topproduction.com
 
< Prethodno   Sledeće >