U pripremi

Prijava za korisnike


Zaboravili ste lozinku?

Aktuelna dešavanja

Untitled 1 Untitled 1

EKSKLUZIVNO ZA KANADU

PROBAJTE 7 DANA BESPLATNO
 
 
   


GLEDAJTE FILM ONLINE, IZ SVOJE FOTELJE - klik!

Nešto i za detinjastu glumačku dušu

Film „Stado”, režija Nikola Kojo, scenario Nebojša Romčević, uloge: Nikola Kojo, Zoran Cvijanović, Nataša Ninković, Vesna Trivalić, Nikola Đuričko, Srđan Timarov... Trajanje 100 minuta, proizvodnja Srbija, 2016.

Autor: Dubravka Lakićsubota, 26.11.2016. u 09:30
Из филма „Стадо” Николе Које (Фото видео исечак)

Sasvim je moguće da će se vrlo brzo pokazati da je na aktuelnom bioskopskom repertoaru i film „Stado” Nikole Koje novi domaći hit. Ova dinamična i prilično okretna filmska komedija, sa primesama urnebesa, satire i farse, ima sve ono što je potrebno da bi je gledalac mogao zavoleti. Slatko se nasmejati, nad nečim i zamisliti, u svakom slučaju razgaliti.

 

Detaljnije...
 
Otadžbina se čuva i kulturom
Image

Srbi u dijaspori vole svoju otadžbinu, ali nemaju dovoljno znanja o njoj. Matična država se nije potrudila da te ljude privuče, veže i upozna ih sa širinom i veličinom srpske kulture i istorije, što je dovelo i do toga da je našima u dijaspori jedini kontakt sa Srbijom na koncertima pevača folk muzike.

Zato svoju domovinu doživljavaju kao jednu veliku kafanu u kojoj se peva, pije i puca. A Srbija je mnogo, mnogo više od toga, kaže za “Vesti” Dragan Bjelogrlić, jedan od najpoznatijih srpskih glumaca, scenarista i reditelja. Upravo u želji da nešto promeni na tom planu, odnedavno je pokrovitelj kampa “Mia patria” koji kreće na leto, a čiji je idejni tvorac i osnivač Draganova supruga Maja.  

Detaljnije...
 
Veliki jubilej "Pomorandžine kore": 250. izvođenje na sceni Atelja

 

Predstava “Pomorandžina kora“ Maje Pelević u režiji Gorana Markovića biće 250. put izvedena u nedelju, 21. februara, od 20 sati na Velikoj sceni “Mira Trailović“ Ateljea 212.

Iz predstave "Pomorandžina kora"
Foto: Atelje 212 / PromoIz predstave "Pomorandžina kora"
Detaljnije...
 
 

Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement

Anketa

Šta biste voleli da gledate/slušate?