U pripremi

Prijava za korisnike


Zaboravili ste lozinku?
Uspešno gostovanje drame "Mali mi je ovaj grob" u Torontu

Predstava "Mali mi je ovaj grob", po tekstu Biljane Srbljanović u režiji Dina Mustafića, uspešno je gostovala u Torontu, saopštio je beogradski koproducent Hartefakt. 

Nakon regionalne turneje i gostovanja u Bosni i Hercegovini, Hrvatskoj i Sloveniji, kao i brojnih priznanja kojima je nagrađena na festivalima u Sarajevu i Brčkom, predstava je sinoć izvedena na sceni Isabel Bader teatra, prenosi Tanjug.

Predstava
Predstava "Mali mi je ovaj grob"

Detaljnije...
 
POVODOM SVETSKOG DANA POZORISTA
'Povodom Svetskog Dana Pozorišta,  System Entertaiment u saradnji sa HF i Bitef Teatrom iz Beograda, MESSom iz Sarajeva, imaju jedinstvenu i neponovljivu priliku da Vam u Torontu predstave predstavu sezone “Gavrilo Princip – Mali mi je ovaj grob” na sceni Isabel Bader Theater u 18.00 i 21.00h 28.3.2015. Ekskluzivno i po prvi put na sceni u Torontu zvezda filma November Man – Alexa, Amila Terzimehić, najmladja zvezda beogradskog teatra u ulozi neponovljivog Gavrila Principa – Milan Marić, zapanjujući šarm i beskrajna duhovitost u ulozi Nedeljka Čabrinovića mladog Marka Janketića koga je njegov otac Miša Janketić po prvi put otposlao na put preko okeana da osvetla tradiciju glumačke porodice Janketić, najnagradjivaniji glumac za ulogu Danila Ilića, čoveka iz senke Sarajevskog atentata – Ermin Bravo, i najzad previše zastupljen a opet preopasni vinovnik sarajevskog atentata, APIS – kao Svetozar Cvetković. Sve to u uzbudljivoj režiji direktora najprogresivnijeg teatarskog festival u Evropi, MESSa – Dina Mustafića. Sve to, samo u jednom danu, dva puta, na sceni Isabel Bader Theater 28.marta u 18.00 i 21.00 h Gavrilo Princip – žrtva ili heroj? Donesite odluku samo VI  Sutra u Torontu.  Srećan Svetski Dan Pozorišta!!! www.systementertainment.com'

Povodom Svetskog Dana Pozorišta,

System Entertaiment u saradnji sa HF i Bitef Teatrom iz Beograda, MESSom iz Sarajeva, imaju jedinstvenu i neponovljivu priliku da Vam u Torontu predstave predstavu sezone “Gavrilo Princip – Mali mi je ovaj grob” na sceni Isabel Bader Theater u 18.00 i 21.00h 28.3.2015.
Ekskluzivno i po prvi put na sceni u Torontu zvezda filma November Man – Alexa, Amila Terzimehić, najmladja zvezda beogradskog teatra u ulozi neponovljivog Gavrila Principa – Milan Marić, zapanjujući šarm i beskrajna duhovitost u ulozi Nedeljka Čabrinovića mladog Marka Janketića koga je njegov otac Miša Janketić po prvi put otposlao na put preko okeana da osvetla tradiciju glumačke porodice Janketić, najnagradjivaniji glumac za ulogu Danila Ilića, čoveka iz senke Sarajevskog atentata – Ermin Bravo, i najzad previše zastupljen a opet preopasni vinovnik sarajevskog atentata, APIS – kao Svetozar Cvetković. Sve to u uzbudljivoj režiji direktora najprogresivnijeg teatarskog festival u Evropi, MESSa – Dina Mustafića.
Sve to, samo u jednom danu, dva puta, na sceni Isabel Bader Theater 28.marta u 18.00 i 21.00 h
Gavrilo Princip – žrtva ili heroj?
Donesite odluku samo VI

Sutra u Torontu.

Srećan Svetski Dan Pozorišta!!!
www.systementertainment.com

 
Sterijino pozorje: Devet predstava u takmičarskom programu

Na 60. pozorišnom festivalu Sterijino pozorje u Novom Sadu, od 26. maja do 3. juna, u selekciji Nacionalne drame i pozorišta takmičiće se devet predstava, saopštila je danas selektorka Marina Milivojević Mađarev.

Scena iz predstave "Zmajeubice"
Detaljnije...
 
 

Advertisement
 
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement

Anketa

Šta biste voleli da gledate/slušate?